Over ons

VBW 2021, echt wat voor jou!

Elk jaar wordt in de laatste week van de zomervakantie de VakantieBijbelWeek georganiseerd voor alle kinderen van de basisschool. Een supergezellige week waarin er elke morgen wel iets te beleven valt!

Op vier ochtenden worden er in de Rehobothkerk en Basisschool de Wegwijzer liederen gezongen, toneelstukjes gespeeld en natuurlijk een verhaal uit de Bijbel verteld. En buiten – in de versierde tenten op het plein –  is er ook van alles te doen! Wat dacht je van de ‘Knabbel en Babbel’? En wie maakt de mooiste knutselwerkjes? Ook de ouders zijn van harte welkom om even om het hoekje te kijken!

Daarnaast is er op woensdag een spelmorgen waarbij er spelletjes worden georganiseerd op de sportvelden.

De VBW staat altijd in het teken van een bepaald thema. Hier worden alle activiteiten, bijbelverhalen en liederen op afgestemd.

We sluiten de VBW af met een kerkdienst op zondagmorgen in de Rehobothkerk. Alle kinderen maar ook hun ouders zijn van harte welkom!

In 2021 hopen we alle kinderen weer in de kerk en school te kunnen ontvangen. Door alle maatregelen is het programma iets anders dan jullie gewend zijn. We beginnen in de kerk en school met een mooi programma, daarna doen we elke ochtend een buitenactiviteit. ‘Hallo, contact?!’ Zorg dat je erbij bent!